Opera på Bio: Don Giovanni (Live från Met, New York)

Lördag 20 maj 19:00
Cirka 3 timmar och 14 minuter inkl. 1 paus

Vår svenske operastjärna Peter Mattei gör ännu en gång den fantastiska tolkningen av Don Giovanni på Met.
Tony Award-belönade regissören Ivo van Hove gör sin Met-debut med Mozarts tragikomiska Don Giovanni. Berättelsen om bedrägeri och fördömelse utspelar sig i ett abstrakt landskap som utforskar de mörka sidorna av historien och dess karaktärer.
Nathalie Stutzmann gör sin Met-debut som dirigent. Svenske barytonen Peter Mattei är en magnetisk Don Giovanni tillsammans med Adam Plachetka som Leporello. Sopranerna Federica Lombardi, Ana María Martínez och Ying Fang är kvinnorna Don Giovanni förfört och tenoren Ben Bliss sjunger rollen som Don Ottavio.

I biljettpriset ingår välkomstdrink och mingelsnittar i pausen. Buss från östersund går att köpa till. Tänk på att förköpa biljetter i tid så att vi ser att det finns intresse för buss.