Lördag 27 januari 19:00

Förköp biljetter på www.tickster.com

Välkomstdrink och snittar ingår i priset. Buss från östersund får att lägga till.

Bizets klassiska opera Carmen tar sig ny form i Carrie Cracknells produktion som livesänds till Folkets Hus och Parkers biografer den 27 januari.
Den hyllade regissören Carrie Cracknell gör sin Met-debut och återupplivar den klassiska historien om dödlig passion med en produktion som flyttar handlingen till nutid och ett gäng människohandlare.
Carmen attraherar både erfarna och nya operabesökare med sina välbekanta melodier (Toreadorsången!) och är en av världens mest kända operor genom tiderna. Berättelsen om den kärlekssökande Carmen som skapar besatthet och avundsjuka vart hon än går har blivit ett ikoniskt kvinnoporträtt på världens operascener.
Mezzosopranen Aigul Akhmetshina har huvudrollen som den oemotståndliga förförerskan. Tenoren Piotr Beczała är Carmens älskare Don José, sopranen Angel Blue den hängivna Micaëla och basbarytonen Kyle Ketelsen den kaxige Escamillo. Daniele Rustioni dirigerar.