ALLAN – För allting stort och starkt är byggt av smulor.
Förköp biljetter på www.tickster.com
250 kr inkl fika

Välkommen till denna teaterföreställning om Allan Edwall. 
Vi känner honom som den lycksökande drängen Carlsson i Hemsöborna. Vi känner honom som Emil i Lönnebergas gormande far och den sjungande luffare som slår följe med Rasmus. Vi känner honom från Fanny och Alexander, Utvandrarna, Spöksonaten och Limpan. Vi har sett honom på de största teaterscenerna och på nära håll i hans egen källarteater. Vi känner igen hans röst när vi hör den på radio. Vi känner glimten i hans blick. Vi har läst hans böcker, sjungit med i visan om den lilla bäcken som rinner mot stora hav, vi har dansat i en omfamning till hans Dystervals. Men vem var Allan Edwall? Och hur kom han att bli en sån som alla känner igen?
Pjäsen ALLAN är ett varmt och levande porträtt av mänskan Allan Edwall. Och om de själar, sammanhang och tillfälligheter som böjt och format hans väg.

Manus: Elsa Berggren
Regi: Patrik Pettersson
På scen: Andreas Liljeholm och Susanne Ekman Hellström.
Musiker: Carin Blom


Föreställningen är en samproduktion mellan Estrad Norr och Dalateatern.