Cateringmeny

Välkommen med din beställning – 0693- 35 34 33 
Minimum 10 personer. Pris per portion. Utkörning 500 kr + 10 kr per km

Förrätter

  • Toast skagen                                                                               85 kr
  •  Västerbottenpaj toppad med löjrom,                                                   rödlök och vispad creme fraiche                                     100 kr
  • Fisk och räksoppa med bröd, gurka och tomat.         90 kr
  • Räkcoctail                                                                                   85 kr

Varmrätter

  • Heltstekt fläskfile, potatisgratäng alt. rotsaksgratäng       130 kr
  • 2 sorters kallskuret, potatissallad                                                 110 kr
  • Skagenlax med örtsås alt. vinsås och potatis                         140 kr
  • Baconlindad kycklingfilé, potatisgratäng                                  125 kr
  • Sallader (Kyckling, skinka eller räkor)                                          110 kr

Efterrätter

Tårta – Se separat prislista

  • Kladdig chokladkaka med bär                                          65 kr
  • Kaka till kaffet                                                                          40 kr
  • Bärpaj med vaniljsås                                                             65 kr
  • Vaniljpannacotta med marinerade bär                         65 kr

Endast tillbehör

  • Potatisgratäng                                                  45 kr
  • Rotsaksgratäng                                                45 kr
  • Potatissallad / Fransk potatissallad         40 kr

Jämtländsk buffé från Bräcke Folkets hus

330 kr per person – minimum 20 personer.

 

Renröra med kökets friterade tunnbröd

Varmrökt lax med hjortronsås

Kallrökt lax med hovmästarsås

Rökt skivad älg

Christinas ostpaj alá Åsberget med rom och creme fraiche

Lisas äppelsallad med kardemumma

Blandad sallad efter säsong

2 sorters ostar från lokala mejerier, kökets hemkokta marmelad

Kökets hembakade surdegsbröd

Potatisgratäng alt. potatissallad av Grimnäspärer eller rotsaksgratäng efter säsong.

 

Dessert:

Kökets egna marängglass med bär/frukt efter säsong